De Straatadvocaat

Beste lezer.
 
Door mijn zachtaardige karakter en soms ook eigen ingewikkelde ervaringen, heb ik altijd de passie gehad om voor anderen mensen te zorgen en om voor hun belang op te komen. Hoewel ik het ken, is vol de confrontatie aangaan iets waarin ik niet geloof. Ik zag me zelf anderen en verschrikkelijke moeilijke situaties floreren bij geduld, empathie en een liefdevolle samenwerking.
 
Door elkaar goed te leren kennen, gaan we elkaar beter leren begrijpen. En zo komen we erachter dat er helemaal niet zo veel verschil zit in  mening of beleving. We hebben allemaal min of meer de zelfde basis verlangens en behoeftes. We moeten alleen kijken hoe we die  met zijn alleen op aarde gaan invullen. 
 
 
Als straatadvocaat mag ik mijn ervaringen en de liefde voor de mens, omzetten in dagelijkse activiteiten. Geen dag is het zelfde. Wat ik zo bijzonder vind is dat ik er mag zijn voor de mens op individueel niveau , maar ik behartig ook de belangen van een collectief. Mensen die het simpelweg niet makkelijk hebben, mensen zo als jij en ik, mensen met een kwetsbaarheid.